Vil du med til vores arrangement Haven, Havet & Skoven?
En anderledes og spændende aften med mad lavet af det vi dyrker på femte sal, det vi finder i skoven og frisk fisk og skaldyr fra Kattegat og Skagerak. Ledsaget af en håndfuld gode vine fra vores egen import!
Vi har allerede været i skoven og samle lidt bær og svampe. På terrassen er vi i fuld gang med at passe alle de gode ting vi har plantet!
Vi har dækket op til en forrygende aften! Du kan se menuen under billedet
Jomfruhummerbisque/Champagne Georges Remy Quatre Terroirs 2017 Magnum
Caprese af vores Tomater, Agurker, Basilikum & Burrata/Julien Frappa Morgon 2023
Kartoffel & Persillecréme/Domaine Berlancourt Bourgogne Blanc La Demoiselle 2021
Pighvar, Svampe, Rabarber & Timian/Tessier Meursault 1er Cru Charmes Dessus 2021
Tebstrup Gedeost, Blegselleri & Merian/Pierre van Oost St. Amour Á la Folie 2024
Hyld, Kirsebær,Blåbær & Hindbær/La Cuverievonnas Cerdon 2.5.10
Pris pr. kuvert 995.- / 8 pladser
Tilmelding: Køb billetten i vores shop i kategorien Arrangementer/Smagninger
Vi glæder os til en spændende aften!
TID & STED:
5/9 2025 klokken 18:00
Frank Johansen/Ditte Engell
Moselundsvej 3, lejl. 10 5 sal
3000 Helsingør