Haven, Havet & Skoven - Wine & Dine 5/9 2025

Vil du med til vores arrangement Haven, Havet & Skoven?

En anderledes og spændende aften med mad lavet af det vi dyrker på femte sal, det vi finder i skoven og frisk fisk og skaldyr fra Kattegat og Skagerak. Ledsaget af en håndfuld gode vine fra vores egen import!

Vi har allerede været i skoven og samle lidt bær og svampe. På terrassen er vi i fuld gang med at passe alle de gode ting vi har plantet!

Vi har dækket op til en forrygende aften! Du kan se menuen under billedet

Jomfruhummerbisque/Champagne Georges Remy Quatre Terroirs 2017 Magnum

Caprese af vores Tomater, Agurker, Basilikum & Burrata/Julien Frappa Morgon 2023

Kartoffel & Persillecréme/Domaine Berlancourt Bourgogne Blanc La Demoiselle 2021

Pighvar, Svampe, Rabarber & Timian/Tessier Meursault 1er Cru Charmes Dessus 2021

Tebstrup Gedeost, Blegselleri & Merian/Pierre van Oost St. Amour Á la Folie 2024

Hyld, Kirsebær,Blåbær & Hindbær/La Cuverievonnas Cerdon 2.5.10

Pris pr. kuvert 995.- / 8 pladser

Tilmelding: Køb billetten i vores shop i kategorien Arrangementer/Smagninger

Vi glæder os til en spændende aften!

TID & STED:

5/9 2025 klokken 18:00

Frank Johansen/Ditte Engell

Moselundsvej 3, lejl. 10 5 sal

3000 Helsingør