Besøg hos Tessier

Arnaud var  ude og luge sidst vi var forbi, så vi smagte hans 14ere med Catherine istedet. Det er som om Tessiers vine bliver bedre og bedre for hver årgang, og vi er så glade for at være med på rejsen.

2014 var (omsider) en nogenlunde problemfri og kvantitativt normal årgang. Det er der mange i Bourgogne, der trænger til; 2011, 12 og 13 har sammenlagt genereret omkring 33% mindre end den normale volumen pga. regn og hagl. Da 14 oven i købet tegner til kvalitativt at blive god (en hypotetisk blanding af 07 og 08) kan vi se frem til en masse spændende vine.

Tessiers 14ere er i super balance. Elegante, med en høj intensitet af frugt og mineral, som vi er vant til, men her nærmest med en ekstra dimension. Detaljerigdom og præcision. Vi glæder os til vinen lander i DK i foråret 2016, og lover at give lyd i god tid.